skip to Main Content

Het is altijd goed om te weten hoe hygiënische het voedsel dat jij eet wordt bereid. Het is zo dat mensen nu bewuster moeten gaan worden om gezond te eten. Je weet namelijk dat wij ons tegenwoordig in een heel moeilijke situatie bevinden, namelijk deze ellendige Corona situatie. Op die manier is het dus raadzaam om goed en gezond te gaan eten. Voor de beste tips en gezonde maaltijden kun jij als klant altijd een voedselveiligheid professional raadplegen. Wilt u zo graag meer lezen over voedselveiligheid? Wij kunnen je altijd de beste websites voor voedselveiligheid toewijzen! Hieronder kunt u de handige websites raadplegen. Lees dus meer hierover!

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jongeren zowel ouderen op een heel jonge leeftijd ervan bewust moeten worden om gezonder te eten en ook gezonde voedsel kopen. Hieronder kunt u de volgende websites raadplegen:

  1. Kvk.nl

Op deze website kun je meer lezen over het HACCP – systeem of ook meer tips en regels voor de horecaondernemers verkrijgen. Ook de Nederlandse wetgeving maak gebruik van de HACCP- systeem. Dit is namelijk een belangrijk hygiënecode voor deze branche.

2. Bureaudewit.nl

Hier kun je meer lezen waarom voedselveiligheid een belangrijke rol speelt. Dit is natuurlijk heel erg belangrijk om ziektes, allergieën of voedselvergiftiging te voorkomen.

3. Rijksoverheid.nl

Je kunt op deze website meer lezen over de gestelde eisen die een horecaondernemer moet voldoen bij het verkopen van voedsel.

Hierboven heb je dus drie van de belangrijke websites verkregen die je kunt raadplegen als je meer wilt weten over voedselveiligheid. Zo kun je als kant ook bewust zijn wat voor voedsel je koopt en of het goed bereid wordt volgens de boven genoemde hygiënecode. Het is dus heel erg belangrijk voor jou als klant om goed en gezond te eten. Op die manier weet je ook welke websites je kunt bezoeken voor meer informatie. Tot slot hopen wij je goed geïnformeerd te mogen hebben over voedselveiligheid in de horeca. Heel veel succes verder!

Back To Top