skip to Main Content

Mensen die met verschillende vragen naar ons toekomen die ook meer willen weten wat voedselveiligheid eigenlijk inhoudt en waarom het in de horeca heel belangrijk is. Ja, er zijn natuurlijk heel veel mensen geïnterneerd, maar de meeste van ze zijn nog niet ervan bewust. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar ons? Wij nodigen jou uit om hieronder meer over ons te gaan lezen!

Ons team

Ik ben Sjokke. Samen met mijn team houd ik me bezig om de mensen om mij heen of die wij tegenkomen meer informatie te verschaffen over voedselveiligheid. Dit geldt natuurlijk ook voor de horecaondernemers. Wij zijn al een hele tijd actief in deze branche en wij willen mensen bemoedigen om meer te gaan letten op hun gezondheid en hun voeding. Zo ook willen wij bij de horecaondernemers attenderen dat ze het voedsel die zij verkopen, eerst laten controleren volgens de hygiënecode. Als je als ondernemer een goed product op de markt brengt, komen er automatische ook meer klanten naar jouw eetzakje om wat eten te nuttigen. Het is dus altijd een uitdaging om mensen de nodige informatie en adviezen te geven, want op die manier worden ook veel mensen bewuster hiervan.

Tja, natuurlijk houdt eenieder van lekker eten! Mijn team wil jou ook meedelen dat hoe beter je op jouw voeding en lichaam let, jij naarmate zult zien dat jouw lichaam er anders op reageert. Jouw lichaam zal dan heel fit en ook gezonder zijn. Je wordt op die manier dan ook niet makkelijk ziek. Natuurlijk is het voor jou als mens ook belangrijk om ook jouw eigen research te doen over hetgeen niet en wel mag eten. Hierbij bedoel ik dat je dus moet nagaan wat voor allergieën je hebt. Door middel van dit artikel willen wij dichterbij de mens komen, zodat wij ze ook beter kunnen bemoedigen.

Hier heb je een stukje kunnen lezen over ons. Indien je zo graag altijd nog meer informatie wilt hebben over voedselveiligheid en hygiëne, dan kun je ons altijd inschakelen daarvoor. Wij leveren vooral ook de gewenste resultaten op, omdat wij altijd vriendelijk zijn tegenover onze klanten. Aan onze toekomstige klanten willen wij tot slot meedelen dat zij zo gauw contact met ons moeten opnemen. Natuurlijk zijn de horecaondernemers ook welkom bij ons voor de nodige informatie en tips voor om gezonde voeding te leveren aan hun klanten. Hoe eerder je begint met het nuttigen van goede en gezonde voeding, hoe prettiger het zal aanvoelen in jouw oudere jaren. Voor een gezonde leefstijl, moet je altijd eerst bij jezelf beginnen. Mijn team en ik hopen jou heel gauw te spreken!

Back To Top