skip to Main Content

Wij richten ons voornamelijk op mensen die een goed en gezond leven willen starten of behouden en namelijk op het gebied van voedselveiligheid. Elke mens wil een lang en gezond leven hebben, maar niet eenieder is ervan bewust dat sommige voedingskruiden/ middelen niet de juiste combinatie vormen. Er zijn heel wat punten waarop er gelet kan worden als we kijken naar de verschillende kruiden die er worden gebruikt. Het is dus handig om de veiligheid van je voedsel in acht te nemen.

Heel veel mensen hebben door hun medicatie last van bepaalde kruiden of krijgen in ergere gevallen kleine aanvallen daartegen. Het is dus belangrijk om te weten hoe je de kruiden juist gebruikt op de medicatie die je inneemt. Kortom is het bedoelt om de voedselveiligheid in jouw leven in te schakelen. Behalve dat er mensen zijn die medicatie innemen, zijn er ook gewoon mensen die de bel kunnen slaan om zo ook na te gaan of ze wel de juiste vitamines en voedingsstoffen naar binnen brengen. Hieronder vind je enkele korte vragen die je daarmee kan helpen. De vragen luiden als volgt:

  • Welke kruiden gebruik ik het meest?
  • Ondervind ik last van die kruiden na het gebruik?
  • Welke vleeswaren zijn goed om mijn calorieën op te bouwen?
  • Welke groenten soorten bevatten de nodige voedingsstoffen voor mij?
  • Diepvriesgroenten of vers geplukte groenten?

Zo kun je nog meer vragen bedenken en jezelf op de proef zetten. Het is heel belangrijk om te weten wat je inneemt, alvorens je de stoffen/kruiden inneemt.

Hoe kan ik via deze website adverteren?

Wil jij jouw product/dienst laten adverteren? Dan hoef je niet verder opzoek te gaan. Wij bieden de mogelijkheid om jouw product/dienst op een efficiënte manier en van topkwaliteit te laten adverteren, maar ook jij kan jouw eigen advertentie maken en opsturen. Voor het adverteren van jouw product/dienst, is het allereerst belangrijk om een goede en verstaanbare omschrijving te geven van jouw product/dienst. Daarnaast moet je ook nog de contactgegevens, de prijs en eventueel een foto(s) te plaatsen. Het is de bedoeling om jouw advertentie zo aantrekkelijk mogelijk te maken, daardoor verkrijg je al heel wat potentiële klanten.

Advertentie opsturen

Als jij jouw eigen advertentie gemaakt hebt en die op onze website wilt plaatsen, kun je jouw advertentie met een duidelijke afbeelding in onze contactforumlier plaatsen. Jouw advertentie wordt door ons bekeken en mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan maken wij persoonlijk contact op met je. Wij adverteren wel alleen voor de bedrijven of instanties die zich bezighouden met voedselveiligheid of die in de horecasectoren zitten. Wij accepteren helaas geen advertenties die buiten onze branche valt.

Back To Top